Pages Menu
Categories Menu

Bouwproces

Hoe pakken wij uw plannen aan?
Per project formeren we een team van goed op elkaar ingespeelde vakmensen. De basis is kennis, kunde en vakmanschap. De leider van het team is uw directe aanspreekpunt. Hij is in vaste dienst van GF Deko.

De eigen medewerkers van GF Deko hebben zich gespecialiseerd op heel veel bouwgebieden. Waar nodig kunnen we een beroep doen op een groot netwerk specialisten. Efficiënt èn flexibel, de beste weg naar een optimaal resultaat voor elk project.

Pragmatische aanpak met korte open lijnen, het uitgangspunt voor een succesvolle samenwerking. Het verleden heeft ons geleerd dat dit de aanpak is om projecten tot volle tevredenheid van de klant af te ronden.

Het plan
U hebt een plan, of plannen. Indien een architect, bouwbegeleider of constructeur deze ondersteunen, ontvangen wij graag de beschikbare stukken. Na bestudering maken wij een afspraak op locatie.

Duidelijkheid
Ter plekke bespreken we het plan met u en eventueel andere betrokken partijen. We nemen de opties door om duidelijk te krijgen, hoe we de begroting moeten opstellen en welke onderdelen we erbij moeten nemen.

Calculatie
In deze fase stellen we een gedetailleerde begroting op. Hierin ook de kosten van eventueel in te schakelen externe partijen (loodgieter, elektricien, ict-deskundige, etc). Ons streven is een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

Toelichting
We dienen de begroting bij u in en lichten die persoonlijk toe. Persoonlijke toelichting? Van groot belang is dat de aanbieding nauwkeurig aansluit bij uw wensen.

Opdracht
Na uw akkoord maken we een planning. Werkvoorbereiding gaat van start en we stellen een team samen van eigen mensen en eventueel externe partijen, zodat in iedere discipline is voorzien.

Start project
Als de contracten rond zijn, gaat GF Deko daadwerkelijk op de bouwlocatie aan de slag. De juiste materialen zijn ingekocht, externe partijen staan klaar. Tijdens de ‘start-werk’-vergadering maakt u kennis met de uitvoerder en de medewerkers.

Voortgang project
Gedurende het project onderhouden u, de projectleider en de uitvoerder op het werk nauw contact. Met regelmaat zijn er bouwvergaderingen om de voortgang te bespreken en de planning, het budget en de kwaliteit te bewaken.

Vooroplevering
We gebruiken dit woord, omdat u in deze fase met alle betrokken partijen een rondgang maakt over het werk om eventuele onvolkomenheden vast te stellen. Voor we concreet opleveren, dienen deze te zijn verholpen.

Oplevering en servicegarantie
Finale fase: u krijgt het project opgeleverd; GF Deko overlegt alle garantiebepalingen. Onze verantwoordelijkheid houdt daarmee niet op; ook na dit moment blijft GF Deko uw partner.