Pages Menu
Categories Menu

Historie

In het midden van de vorige eeuw zijn de familiebedrijven Grijzenhout/Frankenhout en Deko actief als aannemer in Amsterdam en omgeving. Ieder heeft zo’n beetje zijn eigen specialisatie en klantenkring. Aan het eind van de vorige eeuw ontstaat er behoefte aan schaalvergroting en specialisatie in de breedte. Dat resulteert in 2001 in een fusie. Nieuwe naam: GF Deko.

Vanaf dat moment groeit het verbrede familiebedrijf onverstoorbaar verder. Een omvangrijke bouwmarkt ligt open. We kunnen meer en grotere projecten aan en nieuwe relaties aantrekken die kwaliteit en vakmanschap zoeken, vooral in Amsterdam. Niet alleen daar overigens, ook in de rest van het land bouwen we aan bekendheid en waardering om de open, betrouwbare manier waarop GF Deko projecten aanpakt.

Zo ontstaan er hechte relaties en prachtige bouwplannen, een deel waarvan wij u trots presenteren op de pagina’s ‘Onze klanten’ en ‘Projecten’. De bijna eindeloze bouwmogelijkheden van het eerste decennium van de eenentwintigste eeuw zijn inmiddels voorbij, maar de mentaliteit van onze medewerkers, in vaste dienst of op projectbasis, houdt ons moeiteloos aan de gang. De keuze die de vaders van de huidige generatie bouwers vorige eeuw maakten, betaalt zich voluit terug.

Een open relatie. Kwaliteit. Betrouwbaarheid. Vakmanschap. Samenwerking. Juiste prijzen. Het zijn sleutelwoorden binnen GF Deko. Zo pakken we elk project aan, groot of klein, voor de zakelijke of de particuliere opdrachtgever. Of het nu gaat om bouw, verbouw, restauratie, renovatie of onderhoud van huizen, gebouwen, scholen, winkels, hotels… GF Deko staat voor degelijkheid van fundering tot en met dak.